12.11.13

Huset

Vi köpte ett hus vi visste behövde kärlek. 
Ofta tittar folk lite snett på vårt hus och säger 'ja ni har ju å göra' eller 'tur ni är unga & friska' 'ja detta var ju oxå en lösning' mm mm listan på spydiga kommentarer. Vi spelar med...men sanningen. Vi älskar vårt hus! Även om det ligger i killeberg!!! och om det behöver kärlek...! För vi har massor av kärlek så vi ger gärna huset en del! Vårt hem är vår borg!

Vi har en låååååång lista på saker som MÅSTE fixas, bör fixas, ska fixas och vi vill fixa. Jag älskar min pappa... 'skynda långsamt!' pappa älskar oxå vårt hus & pratar i all välmening och finns alltid för oss!!

Vi tar en sak i taget, även om vi planerar lång tid. 
Just nu har vi det mesta hemma till köksrenoveringen, ska beställa lite vitvaror bara... förbereder för tapetsering i Elias rum (om vi nånsin hittar en bra tapet!!!) och möblerar om inför julklappen, Hannes rum är klart förutom en list som troligen ALDRIG kommer dit...
Vårt somrums tak är ÄNTLGEN färdig gipsat! Wiiiie! Ut med det fula och in med det fina, när vi ändå spacklade så får väggarna en omgång med för att dölja 'flyt gipset'... Det blir nog bra detta! Fast vi målar nog bara i sovrummet... Orkar inte välja tapet just nu!

Emma





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar